Királyi Régió Borászati Katalógusa
  
 BORÁSZATOK
 Badacsonyi borvidék
 Balatonfelvidéki borvidék
 Balatonfüred-csopaki borvidék
 Etyek-budai borvidék
 Móri borvidék
 Neszmélyi borvidék
 Somlói borvidék

 SZÁLLÁSHELYEK
 >> Apartmanok
 Fizetõ vendég szolgáltatás
 Fogadó, Motel, Panzió
 Hotel, Szálloda
 Ifjúsági szállás
 Kemping
 Kollégium
 Kulcsosház, Vendégház
 Turistaszállás
 Villapark, Szabadidõközpont
 
 VENDÉGLÁTÁS
 Borozó, Sörözõ
 Büfé, Falatozó, Bisztró
 Cukrászda, Fagyizó
 Diszkó, Bár
 Eszpresszó, Kávéház
 Étterem, Csárda, Vendéglõ
 Gyorsétkezés, Pizzéria
 Kaszinó, Játékterem
 Palacsintázó, Hamburgeres
 Rendezvényszervezés
 Sport, Szabadidõ központ
 Vendéglátóipari eszköz
 Vendéglátóipari zene
 
 LÁTNIVALÓK
 Múzeumok
 Skanzen
 
 KERESÉS
 
Aktuális cégjegyzék kategóriában:
Kulcsszó:
Település (irányítószám):
 
 TOP HÍREK
A trianoni diktátum - könyv alakban
2020-06-04 11:12:13
Turisztikai programot indít Magyarkanizsa
2020-06-04 10:54:24
Trianon 100 - közös megemlékezés Esztergomban
2020-06-03 13:38:10
Közel háromszázmilliós támogatás a Valeonak
2020-06-03 12:49:28
Ismét milliárdos támogatás jött KEM-be
2020-06-03 12:41:25
Lépcsőjáró mozgáskorlátozottaknak

A Tatabánya Erőmű Kft. fontos küldetésének tekinti, hogy támogasson minden olyan kezdeményezést vagy projektet, amely segítséget nyújt azoknak, akik leginkább rászorulnak erre. A mozgáskorlátozottak számára hatalmas segítség az a szerkezet, amelyet az Éltes Mátyás Iskola számára ajánlottak fel, egy lépcsőjárót kapott az intézmény.

–Fontos, hogy mindenki számára magas színvonalú oktatást tudjunk biztosítani, s a képességeinek megfelelő fejlesztéseket – hangsúlyozta Schmidt Csaba polgármester az Éltes Mátyás EGYMI–ben rendezett ünnepségen  -.  Nagyon fontos része ennek az oktatásnak az Éltes Mátyás iskola Bánhidán. Az épület a 70-80-as években, egy normál általános iskolának épült, és nem arra készült, hogy fogyatékos emberek közlekedjenek benne. Ráadásul akkor még nem is gondoltak az akadálymentesítésre. Nagyon örülök, hogy a Tatabányai Erőmű örökbe fogadta az Éltest, és ennek keretében szakemberi találtak egy megoldást a lépcső akadálymentes használatára. Nem csak megtalálták a megoldást, hanem a pénzügyi forrást is biztosították hozzá.

- Azért látogattunk el az intézménybe – mondta Sámuel Emese, a Tatabányai Erőmű Kft. ügyvezető igazgatója -, hogy egy meglepetést hozzunk azon tanulók számára, akik ebben az iskolában mozgáskorlátozottak, és nagyon nehezen tudják azt az egyszerű feladatott megoldani, amire mi járó emberek képesek vagyunk: felmenni a lépcsőn, vagy akár egy küszöbön átlépni. Ezért ma nem csak az Erőmű vezetőjeként vagyok itt, hanem minden egyes kollégámat képviselem, akiknek a közös segíteni akarása testesül meg ebben a lépcsőjáró gépezetben. Hiszem azt, hogy segíteni soha sem késő, segíteni mindig lehet, és mindig lehet egy kicsit többet adni. Ebben a hitben dolgozunk tovább együtt, egymás kezét fogva.

Bacsó Ágnes, a Tatabányai Éltes Mátyás Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola igazgatója megköszönte az Erőmű ajándékát, és a beszédek elhangzása után a jelenlévők megtekinthették, hogy miként is működik a lépcsőjáró szerkezet. A bemutató nagy sikert aratott a vendégek és az iskola tanulói körében, és utóbbiak habozás nélkül azonnal használatba is vették az életüket könnyebbé tevő berendezést.
TO

2019.04.15 14:35:57
 
Minden jog fenntartva!    *    www.regioregia.hu    *    www.kiralyiregio.hu