Királyi Régió Borászati Katalógusa
  
 BORÁSZATOK
 Badacsonyi borvidék
 Balatonfelvidéki borvidék
 Balatonfüred-csopaki borvidék
 Etyek-budai borvidék
 Móri borvidék
 Neszmélyi borvidék
 Somlói borvidék

 SZÁLLÁSHELYEK
 >> Apartmanok
 Fizetõ vendég szolgáltatás
 Fogadó, Motel, Panzió
 Hotel, Szálloda
 Ifjúsági szállás
 Kemping
 Kollégium
 Kulcsosház, Vendégház
 Turistaszállás
 Villapark, Szabadidõközpont
 
 VENDÉGLÁTÁS
 Borozó, Sörözõ
 Büfé, Falatozó, Bisztró
 Cukrászda, Fagyizó
 Diszkó, Bár
 Eszpresszó, Kávéház
 Étterem, Csárda, Vendéglõ
 Gyorsétkezés, Pizzéria
 Kaszinó, Játékterem
 Palacsintázó, Hamburgeres
 Rendezvényszervezés
 Sport, Szabadidõ központ
 Vendéglátóipari eszköz
 Vendéglátóipari zene
 
 LÁTNIVALÓK
 Múzeumok
 Skanzen
 
 KERESÉS
 
Aktuális cégjegyzék kategóriában:
Kulcsszó:
Település (irányítószám):
 
 TOP HÍREK
Összegyűlt a pénz az Apponyi-szoborra
2020-06-19 06:49:49
A legenda folytatódik: X. Gyulai István Memorial
2020-06-19 06:43:21
A világ második legjobbja lett Szőnyi
2020-06-19 06:34:16
Jól haladnak a munkák a Palotavárosi tavaknál
2020-06-19 06:25:06
Nyári gyógynövények Csórról
2020-06-10 10:33:52
Átadták a Fejér megyei Prima díjakat

Új helyszín, a MOL Aréna Sóstó adott otthont az idei Fejér Megyei Prima Díj átadónak. A gálán az egy-egymillió forinttal járó fődíjakat Dr. Abkarovits Géza sebész, Kubik Anna színművész és Józsa Dávid műrepülő világbajnok vehette át, a közönségdíjat Fekete-Cseri Zsuzsanna mozgásterapeuta kapta.

A Prima-díjat vállalkozók, gazdasági szereplők alapították, hogy a közéleti személyiségek és a díjazottak - művészek, tudósok, orvosok, zenészek, sportolók - ezáltal is jobban figyeljenek egymásra, megbeszéljék, értékeljék, majd együtt ünnepeljék az élet minden területén elért kiemelkedő teljesítményeket.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Fejér Megyei Szervezete tizennegyedik alkalommal adta át a Fejér Megyei Prima-díjakat. Az elismeréseket olyan személyeknek ítélték oda, akik saját területükön maradandót alkottak. Gesztesi Béla, a Vállalkozók Országos Szövetsége Fejér Megyei Szervezetének elnöke köszöntőjében elmondta, hogy az elmúlt 13 alkalommal 39 Prima Díjat osztottak ki a megyében és minden alkalommal átadták az Év vállalkozója elismeréseket. „Szeressék a tudományt, szeressék a művészetet és szeressék Magyarországot!” az országos díjat alapító Demján Sándor gondolatait idézve köszönetet mondott a helyi vállalkozók összefogásáért, amely lehetővé teszi, hogy  minden évben átadják e  rangos elismeréseket.

Az est résztvevőit a város nevében Lehrner Zsolt alpolgármester köszöntötte. “A kis- és középvállalkozások mindennapjai a közösségről szólnak. Munkahelyeket biztosítanak és a beruházásokkal egyre több családnak adnak lehetőséget, hogy az egzisztenciális biztonságukról gondoskodni tudjanak Székesfehérváron. Köszönet illeti a cégeket a befizetett iparűzési adóért is, amely segíti a város fejlődését.” - emelte ki az alpolgármester. „A Fejér Megyei Prima Díj átadását a fehérváriak évről évre egyre nagyobb figyelemmel kísérik, hiszen önmagában már a jelölés is egy olyan komoly rang, amelyet nem lehetett véletlenül elérni. A jelöltek ismert, köztiszteletben álló személyek, akik az élet különböző területein alkotnak. Hivatásukat szeretikm és magas színvonalon végzik nap, mint nap.” - zárta köszöntőjét Lehrner Zsolt.

A Fejér Megyei Prima Díj egy-egymillió forinttal járó fődíjait Dr. Abkarovits Géza sebész, Kubik Anna színművész és Józsa Dávid műrepülő világbajnok vehette át, a Közönségdíjat Fekete-Cseri Zsuzsanna mozgásterapeuta kapta. Kiss László fotóművész különdíjas lett, míg művészeti díjban részesült Koczor Attila festőművész, akit édesanyja képviselt a szombat esti rendezvényen.

Itt került sor az Év Fejér Megyei Vállalkozója díjak átadására is. Idén Kántor Sándor, a Kántor Mechanika Kft. alapítója, Kovács Péter, az Absurd Reklámügynökség alapítója, Mentes Zsolt, a Mentavill Kft. ügyvezető igazgatója, Dr. Mikola József főorvos, a Dr. Mikola Érsebészet vezetője, Miklós Csabi móri borász, a Miklós Pince Kft. tulajdonosa, valamint Sipos Tamás és Sipos Péter, a Fehér Cégcsoport tulajdonosai vehettek át. A decemberi országos rendezvényen az Év Vállalkozója díjat a székesfehérvári Kobela István, a CPS Company Kft. ügyvezetője és a Dunafém 95 Kft. ügyvezetője, Kolosa János kapja kiemelkedő munkájuk elismeréseként. Új díjat alapított idén a VOSZ. A Kiemelkedő társadalmi szerepvállalásért díjat Fejér megyében elsőként Csák Lajos, a Szent Imre Általános Iskola igazgatója vehette át.

A MOL Aréna Sóstó rendezvénytermében tartott esten fellépett a Stringers vonósnégyes, majd a Sárrét Táncegyüttes és a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai, az Akro Dance TáncStúdió csapata, valamint Ferenczy-Nagy Boglárka énekes és zenekara.

Forrás: okkfehervar.hu

2019.11.19 13:51:20
 
Minden jog fenntartva!    *    www.regioregia.hu    *    www.kiralyiregio.hu