Királyi Régió Borászati Katalógusa
  
 BORÁSZATOK
 Badacsonyi borvidék
 Balatonfelvidéki borvidék
 Balatonfüred-csopaki borvidék
 Etyek-budai borvidék
 Móri borvidék
 Neszmélyi borvidék
 Somlói borvidék

 SZÁLLÁSHELYEK
 >> Apartmanok
 Fizetõ vendég szolgáltatás
 Fogadó, Motel, Panzió
 Hotel, Szálloda
 Ifjúsági szállás
 Kemping
 Kollégium
 Kulcsosház, Vendégház
 Turistaszállás
 Villapark, Szabadidõközpont
 
 VENDÉGLÁTÁS
 Borozó, Sörözõ
 Büfé, Falatozó, Bisztró
 Cukrászda, Fagyizó
 Diszkó, Bár
 Eszpresszó, Kávéház
 Étterem, Csárda, Vendéglõ
 Gyorsétkezés, Pizzéria
 Kaszinó, Játékterem
 Palacsintázó, Hamburgeres
 Rendezvényszervezés
 Sport, Szabadidõ központ
 Vendéglátóipari eszköz
 Vendéglátóipari zene
 
 LÁTNIVALÓK
 Múzeumok
 Skanzen
 
 KERESÉS
 
Aktuális cégjegyzék kategóriában:
Kulcsszó:
Település (irányítószám):
 
 TOP HÍREK
Regio Regia Magazin 150. lapszám
2021-07-22 13:42:21
Átadták a felújított Szigligeti várat
2021-07-22 13:41:29
Regio Regia 150!
2021-07-22 13:40:42
17,5-ről 80% lett a nemzeti agrártámogatás mé
2021-07-22 13:39:57
6000 m2-es csarnokot avattak
2021-07-22 13:39:03
Jól haladnak a munkák a Palotavárosi tavaknál

Jó ütemben haladnak a Palotavárosi tavak sport- és szabadidőközpont kivitelezési munkái. Az 1,248 milliárd forint értékű TOP-os fejlesztés a terület környezettudatos, család- és klímabarát megújítását jelenti, biztosítva a zöld környezet továbbfejlesztését, a környezeti és gazdaságos fenntarthatóságot. A helyszínen bejárást tartott dr. Cser-Palkovics András polgármester és a terület önkormányzati képviselői. A kivitelező elmondta, hogy minden a projekthez tartozó parkolót átadtak, és jól láthatóak már a kialakított murvás sétányok, a sportpályák is. A tervek szerint szeptemberre készül el a beruházás.

2019 októberében kezdődtek el a Palotavárosi tavak sport- és szabadidőközpont kivitelezési munkái az északi és a déli tó körül. A munkálatok jól haladnak, az 1,248 milliárd forint értékű TOP-os beruházás várhatóan 2020 szeptemberében fog elkészülni.

Dr. Cser-Palkovics András polgármester a helyszíni bejáráson elmondta: az Önkormányzat azt a célt tűzte ki, hogy Székesfehérváron minden nagyobb városrészben legyen egy olyan közösségi térrendszer, ahol az emberek a szabadidejüket szép zöld környezetben, sok fa között tölthetik el. Ahol lehet kutyát sétáltatni, sportolni, sétálni, játszótérre menni a gyerekekkel: "Nagyon örülök annak, hogy az Öreghegyen az előző években elkészült Túrózsáki úti szabadidőközpont után a Palotavárosban is hamarosan befejeződnek a munkálatok. Ennek az Európai uniós forrásból megvalósuló fejlesztésnek már vannak olyan elemei, amelyek kapcsolódnak a Modern Városok Program tervezett létesítményeihez is." A polgármester hozzátette, hogy 20 ezer ember él a városrészben és a környéken, így a közösségi teret biztosan sokan fogják tudni használni, és a jövőben az itt kialakításra kerülő gasztrotér jó helyszíne lesz több városi rendezvénynek.  

Litvik István, a kivitelező SHS-Építő Tervező és Kivitelező Kft. cégvezetője elmondta, hogy a projektben minden parkoló elkészült, amiket a lakók használatba is vettek. Jelenleg zajlik a sétányok, játszóterek, vizesblokkok kialakítása. Jól láthatóak már az új murvás sétányok, a térvilágítás már elhelyezett elemei, a műfüves focipálya és a kosárlabdapálya, illetve elkészült a dirt-bringapálya, és készül a Kresz-pálya is.

A bejáráson részt vettek Viza Attila és Farkas László önkormányzati képviselők.

2020.06.19 06:25:06
 
Minden jog fenntartva!    *    www.regioregia.hu    *    www.kiralyiregio.hu