Királyi Régió Borászati Katalógusa
  
 BORÁSZATOK
 Badacsonyi borvidék
 Balatonfelvidéki borvidék
 Balatonfüred-csopaki borvidék
 Etyek-budai borvidék
 Móri borvidék
 Neszmélyi borvidék
 Somlói borvidék

 SZÁLLÁSHELYEK
 >> Apartmanok
 Fizetõ vendég szolgáltatás
 Fogadó, Motel, Panzió
 Hotel, Szálloda
 Ifjúsági szállás
 Kemping
 Kollégium
 Kulcsosház, Vendégház
 Turistaszállás
 Villapark, Szabadidõközpont
 
 VENDÉGLÁTÁS
 Borozó, Sörözõ
 Büfé, Falatozó, Bisztró
 Cukrászda, Fagyizó
 Diszkó, Bár
 Eszpresszó, Kávéház
 Étterem, Csárda, Vendéglõ
 Gyorsétkezés, Pizzéria
 Kaszinó, Játékterem
 Palacsintázó, Hamburgeres
 Rendezvényszervezés
 Sport, Szabadidõ központ
 Vendéglátóipari eszköz
 Vendéglátóipari zene
 
 LÁTNIVALÓK
 Múzeumok
 Skanzen
 
 KERESÉS
 
Aktuális cégjegyzék kategóriában:
Kulcsszó:
Település (irányítószám):
 
 TOP HÍREK
Megérkezik a csomag a karácsonyfa alá?
2020-11-23 14:37:28
Online élmények a Szent István Király Múzeumban
2020-11-23 14:00:06
Elhunyt a korábbi MLSZ-alelnök, Imrő János
2020-11-18 16:58:00
Több mint 10 kilós süllőt fogott a horgász
2020-11-18 16:47:14
A létesítmények zárva, az erdők látogathatók
2020-11-18 16:39:41
ROBOTEXPÓ lesz a MOL Aréna Sóstón

A jövő oktatásába, a digitális technológia nyújtotta lehetőségekbe enged széleskörű betekintést a ROBOTEXPÓ, melyet az Alba Innovár Digitális Élmény- és Oktatási Központ szervez október 29-én, a MOL Aréna Sóstó Rendezvényközpontban. A konferencia nyilvános, a jelentkezéseket egészen a konferencia napjáig, de akár a helyszínen is fogadják.

 

 

 

 

 

Az országosan is követendő mintát adó Alba Innovár Digitális Élmény- és Oktatási Központ 2017-es megnyitása óta folyamatosan azon dolgozik, hogy bemutassa és megtanítsa a digitális technológiában rejlő lehetőségeket a diákok és a székesfehérvári munkavállalók körében. Az október 29-én, csütörtökön 9.30 és 16.00 óra között a MOL Aréna Sóstó Rendezvényközpontban megrendezésre kerülő robotikai konferencia megszervezésével az Alba Innovár a járvány idején is a jövő megalapozásán dolgozik, és bemutatja a robotika, a programozás, algoritmikus gondolkodás bevezetésének lehetőségeit az oktatásba.

A robokonferencia témái között szerepel például az Alba Innovár gazdaságfejlesztő képzési programja, a Nemzeti Alaptanterv és a digitális világ, a Digitális Tanterem program, a tehetséggondozás robotversenyekkel, továbbá hasznos szoftverek, megoldások használata a digitális oktatáshoz, de megtudhatják a résztvevők azt is, hogy miként lehet tanítani a járvány után? A program során bemutatót tart a Széna Téri Általános Iskola és lesz kerekasztal beszélgetés Hol a robotok helye? címmel.

A szervezők fokozottan ügyelnek a járványvédelmi intézkedések betartására. A résztvevők létszámát 150 főben maximálják, lesz érintésmentes regisztráció, hőkamerás testhőmérséklet-mérés, illetve kötelező a védőmaszk viselése. A helyszíni regisztráció során minden résztvevőnek nyilatkoznia kell egészségügyi állapotáról. A nyilvános eseményre tisztelettel invitálnak minden érdeklődőt. Jelentkezni lehet a konferencia napjáig a www.albainnovar.hu/robotexpo-jelentkezes felületen, illetve a rendezvény napján is, a helyszínen. További információ: 06-70-1977-598; info@albainnovar.hu.

2020.10.26 10:31:49
 
Minden jog fenntartva!    *    www.regioregia.hu    *    www.kiralyiregio.hu