Királyi Régió Borászati Katalógusa
  
 BORÁSZATOK
 Badacsonyi borvidék
 Balatonfelvidéki borvidék
 Balatonfüred-csopaki borvidék
 Etyek-budai borvidék
 Móri borvidék
 Neszmélyi borvidék
 Somlói borvidék

 SZÁLLÁSHELYEK
 >> Apartmanok
 Fizetõ vendég szolgáltatás
 Fogadó, Motel, Panzió
 Hotel, Szálloda
 Ifjúsági szállás
 Kemping
 Kollégium
 Kulcsosház, Vendégház
 Turistaszállás
 Villapark, Szabadidõközpont
 
 VENDÉGLÁTÁS
 Borozó, Sörözõ
 Büfé, Falatozó, Bisztró
 Cukrászda, Fagyizó
 Diszkó, Bár
 Eszpresszó, Kávéház
 Étterem, Csárda, Vendéglõ
 Gyorsétkezés, Pizzéria
 Kaszinó, Játékterem
 Palacsintázó, Hamburgeres
 Rendezvényszervezés
 Sport, Szabadidõ központ
 Vendéglátóipari eszköz
 Vendéglátóipari zene
 
 LÁTNIVALÓK
 Múzeumok
 Skanzen
 
 KERESÉS
 
Aktuális cégjegyzék kategóriában:
Kulcsszó:
Település (irányítószám):
 
 TOP HÍREK
Ismét lehet pályázni a sportösztöndíjra
2022-01-20 11:52:24
Fuss a Marson! V. Gánt trail futóverseny
2022-01-20 11:48:00
Pályázat: Aranybulla Emlékév
2022-01-20 11:42:51
Receptverseny - fermentált ételek
2022-01-20 11:39:35
A Videoton bízik az autóiparban
2021-12-22 10:12:36
A családsegítők életét könnyítik

Jó helyre került a Bridgestone ajándéka

A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft., mint a Családbarát Munkahely címmel többször kitüntetett vállalat, évről-évre megszavaztatja munkatársait, hogy válasszák ki azt a helyi családbarát szervezetet, amelyet támogatásban részesítenek. 2021-ben a választás a Tatabányai Járási Egyesített Szociális Intézmények (TJ ESZI) Család- és Gyermekjóléti Központjára esett. Szeptemberben egy fagyasztós hűtőszekrényt, egy kerti pavilont, és kilenc laptopot adott át az intézménynek Topolcsik Melinda ügyvezető igazgató.

- A fagyasztós hűtőszekrény - köszönte meg az adományt Nagy-Dombóvári Márta szakmai vezető - a többi között a rendszeresen ott táborozó gyerekek étkeztetéséhez nyújt majd segítséget. A kerti pavilon a különböző programok, valamint az ügyfelekkel folytatott segítő beszélgetések lebonyolítására szolgál. A kilenc laptop a családok ügyeinek intézéséhez és a gyerekek fejlesztéséhez egyaránt hozzájárul.
 
- Ez egy óriási adomány
 - folytatta Mecsei Ilona igazgató asszony -. Mi szociális intézményként nagyon nehéz költségvetéssel dolgozunk. Nem csak az ellátottaknak, hanem a munkatársak komfortérzetének javítása érdekében is nagyon fontos ez az ajándék. Például eddig mindig használt hűtőszekrény kaptunk. Óriási ez a Samsung hűtőszekrény, amit a kollégák be is laktak. Több célt is szolgál: a dolgozói alapélelmiszereken kívül nyári táborokat szervezünk, és azoknak az anyagait is itt, a higiéniai szabályoknak megfelelően tudjuk majd tárolni.

- A másik óriási csoda, hogy egy nagyszerű udvari pihenőrészt kaptak a kollégák és a gyerekek, akik a nyári tábor idején - hiszen ezt már tavasszal felállították nekünk - előszeretettel használták akár társasjátékokra, üdítőivásra vagy csak árnyékolásra. Különösen fontos szerepe van a laptopoknak a napi munkában, és ha felszabadul a régi, 1000 éves számítógép, azokat a gyerekek fogják tudni használni. Hálásan köszönjük.

- Már a Bridgestone alapítása óta - mondta Topolcsik Melinda - nagyon fontos számunkra a társadalom szolgálata. Nagyvállalatként folyamatos növekedésre törekszünk, de emellett ugyanolyan fontos nekünk, hogy a gyár kapuin kívül is segítsünk. Pontosan ezért hoztuk létre a "Szavazz egy jó ügyért" mozgalmat. Nagy örömünkre szolgál munkatárasaink lelkesedése, ahogy a kampányban részt vettek. Meggyőződésünk, hogy a helyiek tudják legjobban megítélni, kinek van leginkább szüksége a segítségünkre.

- Örömmel jelentem be, hogy a szavazatok legnagyobb részét a tatabányai járási ESZI kapta, amihez tiszta szívből gratulálok. Nem magunktól találtuk ki, hogy mit adományozzunk, hanem kikértük a véleményüket, mert fontos, hogy az igényeknek megfelelő támogatást tudjunk nyújtani. Így esett a választás a hűtőre, a kis pihenőre és a számítógépekre.

Nagyon jó, hogy itt lehetek, és személyesen köszönhetem meg a Mecsei Ilona igazgatónőnek, a szakmai vezetőnek, Nagy-Dombóvári Máriának és a csapatnak - több mint 50 kollégájukról van szó -, amit a közösségért tesznek. Látom, hogy egészen biztosan jó helyre került az adományunk, és ezzel nagyon sok családnak tudunk, és ezáltal ők is tudnak segíteni.

Veér Károly
Fotó: Mazán Tibor

2021.11.26 12:23:47
 
Minden jog fenntartva!    *    www.regioregia.hu    *    www.kiralyiregio.hu